Телефони

Компанијата „Самсунг Електроникс“ (Samsung Electronics Co., Ltd.) најави дека новите телевизори од 2019 година кои го подобруваат животниот стил, „Фрејм“ (The ...
сите 11 | | | веќе видена

Две лица поднеле тужба против Apple пред окружниот суд на Северна Калифорнија дека лажно ја рекламирал големината на дисплејот и бројот на пиксели кај iPhone ...
сите 12 | | | веќе видена

Две третини од средствата за комуникација се невербални, а изразите на нашите лица се тесно поврзани со нашите емоции. Замислете свет во кој не можете да ги ...
сите 20 | | | веќе видена

next