Телефони

Lenovo засега нема да брза со лансирање на својот прв 5G смартфон бидејќи самата технологија се уште не е достапна за пошироката категорија на корисници, но ...
сите 4 | | | веќе видена

Ако забележавте дека батеријата изненадувачки брзо ви се празни, можеби е време да ја калибрирате. Во случај батеријата да не е оштетена, или брзо ја празнат ...
сите 12 | | | веќе видена

next