Повеќе од 3 часа околу 300 патници заглавени во грчки воз

Според грчките медиуми, проблемот се појавил кај месноста Домокс на половина пат. Освен проблемот со моторот, ситуацијата дополнително ја влошиле и лошите временски услови и лошата состојба на шините со што било тешко да стигне нова локомотива од најблиската железничка станица. По 3 часа неизвесност, возот го продолжил патувањето, а со тоа и патниците, од кои никој не бил повреден, ќе стигнат на ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒