Владимир Тодоровиќ

  во

  Учениците од основното училиште „Гоце Делчев“ во Општина Центар ќе почнат со настава другата недела бидејќи уште не е завршена реконструкцијата на школото. ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Бројчаникот е поставен, а дури почне да ги врти сумите вратени, а украдени пари од буџетот низ криминални активности на функционерите, во јавноста расте дебата ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Бројчаникот е поставен, а дури почне да ги врти сумите вратени, а украдени пари од буџетот низ криминални активности на функционерите, во јавноста расте дебата ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Бројчаникот на Порта Македонија е купен од лични пари на премиерот Зоран Заев, потврди портпаролот на Владата, Миле Бошњаковски. Заев како граѓанин упатил ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Вечерва почна поставувањето на бројчаникот на Порта Македонија во центарот на Скопје, кој ќе покажува колку пари се украдени за време на 11 годишното владеење ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Бројчаникот на Порта Македонија во Скопје кој треба да покажува колку од украдените пари ќе се вратат во буџетот, ќе биде поставен многу брзо, потврдија за ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Голема странска инвестиција која се уште работи во земјава е под лупа на Управата за финансиска полиција. Првиот човек на оваа институција Арафат Муареми во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Општината Центар и ги дава на увид на Управата за финансиска полиција сите документи околу случајот со катната гаража кај Нова Македонија во која вплеткан е ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Управата за финансиска полиција ќе го испита случајот со катната гаража. На оваа тема во текот на денот изјава даде и екс градоначалникот на Општина Центар, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Договорот не го раскина општина Центар туку самото претпријатие „Пелагонија Гостивар“ и тоа со судска пресуда, вели поранешниот градоначалник на Центар, Андреј ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Стевче Јакимовски ќе мора да се појави на разговор во полиција. Како што самиот им соопшти на медиумите, дознал дека веќе има решение за неговото приведување. ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Општина Центар бара ревизија од Врховниот суд на судската одлука која е во полза на градежната фирма „Пелагонија Гостивар“. Таа пред две недели ја блокираше ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Сметката на Општина Центар две недели била блокирана за 1,5 милиони евра, поради договорот кој го раскина поранешниот градоначалникот Андреј Жерновски за ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Проблемите со блокадата на општинската сметка се надминати, платите се исплатени и сите сектори и одделенија во општината функционираат нормално и според ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Општината Центар реагира по обвинувањата за блокираната сметка. Од општината тврдат дека проблемите се надминати, платите се исплатени и сите сектори и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Општината Центар реагира по обвинувањата за блокираната сметка. Од општината тврдат дека проблемите се надминати, платите се исплатени и сите сектори и ...
  сите 8 | | | веќе видена