Техеран

  во

  20 јануари 2019 1265.- Првпат е свикан англискиот Парламент со што била ограничена власта на монархијата. 1327.- Англискиот крал Едвард Втори го принудил ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Древна лековита билка отсекогаш била и се уште е најскап зачин на светот! Шафран – билка која отсекогаш има неодолива и волшебна моќ, билка во која се бањала ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Неуспешниот обид на Иран да лансира сателит во орбитата со трифазна ракета покажува дека намерата на Исламската Република е да развие ракети што можат да ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Неуспешниот обид на Иран да ландира сателит во орбитата со трифазна ракета покажува дека намерата на Исламиската Република е да развие ракети што можат да ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Неуспешниот обид на Иран да ландира сателит во орбитата со трифазна ракета покажува дека намерата на Исламиската Република е да развие ракети што можат да ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Неуспешниот обид на Иран да ландира сателит во орбитата со трифазна ракета покажува дека намерата на Исламиската Република е да развие ракети што можат да ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Техеран го лансираше домашно произведениот сателит Payam, но не успеа да стигне до орбита, пренесе иранската државна телевизија, цитирајќи го министерот за ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Техеран го лансираше домашно произведениот сателит Payam, но не успеа да стигне до орбита, пренесе иранската државна телевизија, цитирајќи го министерот за ...
  сите 55 | | | веќе видена