Смоквица

  во

  Грчкиот министер за инфраструктура и транспорт, Христос Спирцис, денеска ќе престојува во посета на Република Македонија. Според најавите, Спиркис ќе оствари ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Нема крај на фрлањето камења по возовите во движење и на поставувањето предмети на пругите. За помалку од еден месец, два пати беа каменувани возови во Скопје. ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Тим предводен од членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и пратеник Влатко Ѓорчев и пратеникот Драган Цуклев во Општина Гевгелија ги посетија населените места Негорци, ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Тим предводен од членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и пратеник Влатко Ѓорчев и пратеникот Драган Цуклев во Општина Гевгелија ги посетија населените места Негорци, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Тим предводен од членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и пратеник Влатко Ѓорчев и пратеникот Драган Цуклев во Општина Гевгелија ги посетија населените места Негорци, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Тим предводен од членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и пратеник Влатко Ѓорчев и пратеникот Драган Цуклев во Општина Гевгелија ги посетија населените места Негорци, ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во дневниот билтен МВР информира дека на автопатот Гевгелија-Скопје, на мостот на „Зуичка река“, се пронајдени осум илегални мигранти од Авганистан. -На ...
  сите 25 | | | веќе видена