Samsung

  во

  Се’ уште не може да се каже дека паметните часовници ја добија очекуваната популарност кај корисниците. Повеќе се купуваат паметните часовници кои се стриктно ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Покрај новите микро ЛЕД димензии, облици и конфигурации кои ги поместуваат границите на традиционалните телевизиски дисплеи, компанијата Самсунг најави дека од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Најновото истражување покажува дека голем број на паметни телефони кои што работат на оперативниот систем Андроид, може да бидат измамени кога станува збор за ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Темните теми на апликациите се веќе одреден период навистина популарни кај корисниците. Кога се вклучени тие се попријатни за очите во ноќните часови, а исто ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Samsung се спрема за да го замени класичниот сензор за отпечатоци со ултрасоничниот сензор вграден во дисплејот кај новите Galaxy S10 серии. Со тестирањето е ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Според најновите гласини од Јужна Кореја, новиот уред на Samsung, Galaxy S10, ќе доаѓа со три камери на задната страна, слично како iPhone X Plus (2019)... ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Американската компанија Wiliot е во фаза на развој на чип којшто може да се каже дека ќе претстави еден вид на револуција во Интернетот на Нештата, односно во ...
  сите 2 | | | веќе видена