Самарас

  во

  Жестоки обвинувања во кои се спомнуваат вреќи со црни пари, нешто слично за што зборуваше и покојниот претседател Киро Глигоров во неговите мемоари кога ...
  сите 210 | | | веќе видена

  До пред некој месец, заради долг од 150 илјади евра Дојран висеше од програмата за прекугранична соработка со Грција финансирана од ЕУ. Но сега ова мала ...
  | | веќе видена

  Со учество на министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу, претставникот на управувачката структура за имплементација на Програмата за прекугранична ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Универзитетскиот професор Тони Дескоски во статус на Фејсбук, објаснува што е целта на одредбата од чл. 1, ст. 12 од Преспанкиот договор, со која се ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа и ги врзува рацете на Грција да приговара на членството на Македонија во Европската Унија, што не е случај со договорот со Бугарија, смета ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Bо говор пред членовите на трговската комора на Кавала, поранешниот грчки премиер Андонис Самарас вели дека неговата партија Нова Демократија нема да го ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 50 | | | веќе видена