Пеце

  во

  Тоа што албумот „Момома“ содржи шест постандардни песни од она на што досега сме навикнати и вие и ние, за нас претставува своевиден експеримент, затоа што ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Македонскиот музичар Горан Трајкоски в сабота, на 20 април, со почеток од 19.00 часот во просториите на продукцијата „Пасворд“ ќе го промовира својот нов албум ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Денес, четврток,18-ти април 2019 година, во кафе барот „Цреша“ точно напладне, се одржа прес конференцијата на која членови на македонскиот арт бенд „Фолтин“ ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Новото издание на ФОЛТИН беше денеска претставено на јавноста на средба со новинарите. Изданието содржи шест авторски композиции. Бранислав Николов – глас, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Шест нови песни се дел од новиот албум на групата „Фолтин“ со наслов „Момома“. Од првото преслушување на албумот, критиката го оцемнува како зрел и поинаков од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Новиот албум на Горан Трајкоски со оригинална музика создадена за филмот „Ругање со Христос“ на режисерот Јани Бојаџи ќе биде промовиран во просториите на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Дванаесет песни со оригинална музика на Горан Трајкоски, создадени за филмот „Ругање со Христос“ на Јани Бојаџи, содржи албумот „Скомраси Апсурдистански“, во ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Десетина претствници на 153-цата работници прогласени за технолошки вишок на прилепски „Еурокомпозит“ остануваат на протест пред Владата барајќи конкретни ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Десетина претставници на 153-цата работници прогласени за технолошки вишок на прилепски „Еурокомпозит“ остануваат на протест пред Владата, барајќи конкретни ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Десетина претствници на 153-цата работници прогласени за технолошки вишок на прилепски „Еурокомпозит“ остануваат на протест пред Владата барајќи конкретни ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Десетина претствници на 153-цата работници прогласени за технолошки вишок на прилепски „Еурокомпозит“ остануваат на протест пред Владата барајќи конкретни ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Дванаесет песни со оригинална музика на Горан Трајкоски, создадени за филмот „Ругање со Христос” на Јани Бојаџи, содржи албумот „Скомраси Апсурдистански”, во ...
  сите 29 | | | веќе видена