Мајкрософт

  во

  Апликацијата нуди три различни режими кои ги третираат најчестите типови на далтонизам: црвена – зелена, зелена – црвена и сина – жолта. Софтверскиот инженер ...
  сите 3 | | | веќе видена

  При изборот на новите вработени, Сатја Надела ги бара одликите на еден лидер, а во разговор на факултетот во Чикаго, тој ги издвои трите особини кои што ги ...
  сите 2 | | | веќе видена

  При изборот на новите вработени, Сатја Надела ги бара одликите на еден лидер, а во разговор на факултетот во Чикаго, тој ги издвои трите особини кои што ги ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Француските и американските технолошки гиганти, вклучувајќи го и „Мајкрософт”, побараа од корпорациите и владите ширум светот да потпишат нова иницијатива за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Француските и американските технолошки гиганти, вклучувајќи го и „Мајкрософт”, побараа од корпорациите и владите ширум светот да потпишат нова иницијатива за ...
  сите 10 | | | веќе видена