Луксембург

  во

  Околу 400 милиони луѓе во вкупно 28 земји-членки на Европската унија до недела ќе ги избираат своите претставници во Европскиот парламент за следните пет ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Избирачите во Велика Британија и во Холандија во четвртокот започнаа со гласањето за своите претставници во Европскиот парламент, а анкетите педвидуваа успех ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Околу 400 милиони Европејци од 28 земји-членки на ЕУ од денеска до недела ќе ги избираат своите претставници во Европскиот парламент со мандат во следните пет ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Околу 400 милиони Европејци од 28 земји-членки на ЕУ од денеска до недела ќе ги избираат своите претставници во Европскиот парламент со мандат во следните пет ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Нашата држава оваа година прогласена за една од најлошите дестинации за летовање на ЛГБТ популација -според организацијата “Europe Rainbow“. Северна Македонија ...
  сите 2 | | | веќе видена