ЈП Паркови

  во

  Заради безбедност на граѓаните и околните објекти, екипи на ЈП „Паркови и зеленило“ денеска ќе отстранат неколку тополи во населбата Момин Поток на коритото на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  По зачестените пожари, кои речиси станаа секојдневие, посебно на крајбрежјето, СВР Охрид ќе презема зајакнати мерки на превентивен и репресивен план и ќе ги ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Соочени со зачестени пожари во шумски појаси и ниви, на трска во крајбрежието и на други површини на отворен простор, СВР Охрид ќе презема зајакнати мерки на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Соочени со зачестени пожари во шумски појаси и ниви, на трска во крајбрежието и на други површини на отворен простор, СВР Охрид ќе презема зајакнати мерки на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Со собирање и селектирање на отпад на брегот на реката Треска, во близина на ресторанот „Манастирска пештера“, во кањонот Матка и музички перформанс во изведба ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Со собирање и селектирање на отпад на брегот на реката Треска, во близина на ресторанот „Манастирска пештера", во кањонот Матка и музички перформанс во изведба ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Со собирање и селектирање на отпад на брегот на реката Треска, во близина на ресторанот „Манастирска пештера“, во кањонот Матка и музички перформанс во изведба ...
  сите 19 | | | веќе видена

  По повеќе од една деценија на тотална негрижа за хигента и околината на Јадранска магистрала во Визбегово, здружените екипи на градските претпријатија и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во текот на денешниот ден, здружените екипи на скопските јавните претпријатија започнаа генерално чистење на Јадранската магистрала во населбата Визбегово. ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во текот на денешниот ден, здружените екипи на скопските јавните претпријатија започнаа генерално чистење на Јадранската магистрала во населбата Визбегово. ...
  сите 27 | | | веќе видена