Хусеин

  во

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска, која вчера и денеска беше во посета на македонскиот конгингент во рамки на НАТО мисијата „Одлучна ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска, која вчера и денеска беше во посета на македонскиот конгингент во рамки на НАТО мисијата „Одлучна ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Официјално започна со работа првата продавница на светски познатиот бренд Bürotime, кој е лидер во производството на канцелариски мебел во светот. Со повеќе од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Официјално започна со работа првата продавница на светски познатиот бренд Bürotime, кој е лидер во производството на канцелариски мебел во светот. Со повеќе од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Македонската вицепремиерка и министерка за одбрана Радмила Шекеринска денеска пристигна во Кабул во посета на македонскиот контингент, кој учествува во НАТО ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Македонската вицепремиерка и министерка за одбрана Радмила Шекеринска денеска пристигна во Кабул во посета на македонскиот контингент, кој учествува во НАТО ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска во Кабул, Авганистан, е во посета на припадниците на македонскиот контингент во мисијата на НАТО – ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Македонската вицепремиерка и министерка за одбрана Радмила Шекеринска денеска пристигна во Кабул во посета на македонскиот контингент, кој учествува во НАТО ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Македонската вицепремиерка и министерка за одбрана Радмила Шекеринска денеска пристигна во Кабул во посета на македонскиот контингент, кој учествува во НАТО ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска во Кабул, Авганистан, е во посета на припадниците на македонскиот контингент во мисијата на НАТО – ...
  сите 67 | | | веќе видена