ЕВН Македонија

  во

  Зелениот покрив на Градскиот трговски центар иницираше низа барања на Асоцијацијата на архитекти на Македонија (ААМ) до Владата. Архитектите денес донесоа став ...
  сите 31 | | | веќе видена

  [freetext] Тобијас Боле Експерт за дуaлно стручно образование, пратен во Република Македонија од Германската комора за индустрија и трговија во Берлин и ...
  | | веќе видена

  Охрид, 20. февруари 2019 (ИНПРЕС) – Супер радио и порталите OhridPress и Inpress иницираат акција „ЗАЕДНО до подобри услови за поквалитетно образование на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Корисниците од влезот во селото Радуша утре од 9 до 15 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9.30 до 14.30 часот без струја ќе бидат и дел ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Корисниците од влезот во селото Радуша утре од 9:00 до 15:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.Од 9:30 до 14:30 часот без струја ќе бидат ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во наредните десетина дена ќе заврши аукцијата по што ќе се избере универзален снабдувач со електрична енергија. Двете заинтересирани компании „ЕВН снабдување“ ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во наредните десетина дена ќе заврши аукцијата по што ќе се избере универзален снабдувач со електрична енергија. Двете заинтересирани компании „ЕВН снабдување“ ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во наредните десетина дена ќе заврши аукцијата по што ќе се избере универзален снабдувач со електрична енергија. Двете заинтересирани компании „ЕВН снабдување“ ...
  сите 28 | | | веќе видена

   Двете заинтересирани компании „ЕВН снабдување" и „ЕЛЕМ трејд" ги исполнуваат сите услови, а ќе се избере онаа која ќе понуди најмала маржа на поддавањето, ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во наредните десетина дена ќе заврши аукцијата по што ќе се избере универзален снабдувач со електрична енергија. Двете заинтересирани компании „ЕВН снабдување” ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во наредните десетина дена ќе заврши аукцијата по што ќе се избере универзален снабдувач со електрична енергија. Двете заинтересирани компании „ЕВН снабдување“ ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во наредните десетина дена ќе заврши аукцијата по што ќе се избере универзален снабдувач со електрична енергија. Двете заинтересирани компании „ЕВН снабдување“ ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во наредните десетина дена ќе заврши аукцијата по што ќе се избере универзален снабдувач со електрична енергија. Двете заинтересирани компании „ЕВН снабдување“ ...
  сите 28 | | | веќе видена