ЕСМ

  во

  Капиталниот ремонт на Блок 2 на РЕК Битола заврши соопштија од компанијата. Оттаму додаваат дека постројката е синхронизирана со електроенергетскиот систем на ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Министерот за локална самоуправа Горан Милевски ќе побара првото поглавје што ќе се отвори со Европската унија да биде за екологијата. Тој на трибина на ЛДП во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Повеќе од 50 меѓународни и домашни компании од областа на енергетиката и управувањето со водите и цврстиот отпад се присутни на штандовите на Меѓународниот ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Саемот денеска и утре првпат се одржува во државава во организација на компанијата REECO International, која е организатор на саеми, изложби и конференции низ ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Повеќе од 50 меѓународни и домашни компании од областа на енергетиката и управувањето со водите и цврстиот отпад се присутни на штандовите на Меѓународниот ...
  сите 53 | | | веќе видена

  АД ЕСМ и РЕК Битола денес ја започнаа овогодинешната есенска акција за засадување на нови 50.000 багремови садници во околината на комбинатот. Почетокот на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  АД ЕСМ и РЕК Битола денес ја започнаа овогодинешната есенска акција за засадување на нови 50.000 багремови садници во околината на комбинатот. Почетокот на ...
  сите 10 | | | веќе видена