Дизелдорф

  во

  Докторите го убија моето дете со овие зборови таткото на починатото 11 годишно девојче од Коњско обвини дека државата во ниту еден случај не постапила правилно ...
  | | веќе видена

  Нашата ќерка не е повеќе жива поради нефункционалниот здравствен систем полн со грешки, недоследности и бирократски процедури вели Благоја Крстаноски, татко ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Фондот за здравствено осигурување уште еднаш изразува најдлабоко сочуство за трагично изгубениот млад живот. Фондот укажува дека во конкретниот случај на Ева, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Звучи како да станува збор за информација од Амазон, но овој случај се однесува за езерото Латумер, крај Дизелдорф во Германија, каде завладеала паника откако ...
  | | веќе видена

  Аномалиите на македонското здравство ја „убија” Ева. Со солзи во очите и неизмерна тага раскажува таткото Благојче Крстаноски. Вели никогаш нема да ги простам ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Фондот за здравствено осигурување уште преку соопштение изрази најдлабоко сочуство за трагично изгубениот млад живот. Отаму посочија дека во конкретниот случај ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Фондот за здравствено осигурување уште еднаш изразува најдлабоко сочуство за трагично изгубениот млад живот. ФЗО сака да укаже дека во конкретниот случај на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Фондот за здравствено осигурување уште еднаш изразува најдлабоко сочуство за трагично изгубениот млад живот. ФЗО сака да укаже дека во конкретниот случај на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Звучи како да станува збор за информација од Амазон, но овој случај се однесува за езерото Латумер, крај Дизелдорф во Германија, каде завладеала паника откако ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Фондот за здравствено осигурување уште еднаш изразува најдлабоко сочуство за трагично изгубениот млад живот. ФЗО сака да укаже дека во конкретниот случај на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Фондот за здравствено осигурување уште еднаш изразува најдлабоко сочуство за трагично изгубениот млад живот. ФЗО сака да укаже дека во конкретниот случај на ...
  сите 22 | | | веќе видена