Bluetooth

  во

  Имено, во овој гаџет се наоѓа микрофон кој со помош на Bluetooth се поврзува со паметниот телефон. Микрофонот е дизајниран така што звукот го пренесува до ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Samsung ја истакнува својата визија за производи и услуги од следната ера на поврзано живеење овозможени од вештачка интелигенција, “Интернет на Нештата“ и 5Г ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Галакси Ноут 9 (Galaxy Note 9) - создаден да го следи секој ваш чекор во динамичното секојдневие со својот целодневен перформанс, ново “С“ Пенкало (S Pen) и ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Сасмунг ја истакнува својата визија за производи и услуги од следната ера на поврзано живеење овозможени од вештачка интелигенција, “Интернет на Нештата“ и 5Г ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Берлин, Германија – 30 август, 2018 – Компанијата Самсунг Електроникс ( Samsung Electronics Co., Ltd ) денес во рамки на Саемот за потрошувачка електроника – ...
  сите 21 | | | веќе видена