Бамир

  во

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Пред младите лидери Иванов порача дека школата има за цел да ја поттикне самодовербата кај младите луѓе, кои никој пат не треба да се откажуваат од тоа што го ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов вчеравечер во Струга ги додели сертификатите на учесниците на Школата за млади лидери, што на негова иницијатива се одржа во деветти ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Вкупно 40 учесници и триесетина предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од деветтата по ред Школа за млади лидери, што од 20 до 30 август ќе се ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Вкупно 40 учесници и триесетина предавачи од Македонија, Европа и светот ќе бидат дел од деветтата по ред Школа за млади лидери, што од 20 до 30 август 2018 ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Давањето албанско државјанство на поглаварот на албанската автокефална црква Атанстас Јанулатос по цели 25 години ги затопли билатералните односи на Албанија и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Давањето на албанско државијанство на Поглаварот на албанската автокефална црква Атанстас Јанулатос по цели 25 години ги затопли билатерталните односи на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Давањето на албанско државијанство на Поглаварот на албанската автокефална црква Атанстас Јанулатос по цели 25 години ги затопли билатерталните односи на ...
  сите 10 | | | веќе видена