Зима среде лето во Охрид, претставите на Охридско лето се преселија во затворени сцени

Зима среде лето! Уште тоа ни фалеше, после едномесечното тресење на земјата – ова се најчестите коментари меѓу охриѓани, особено оние што издаваат станови и соби преку лете, откако ноќеска температурата се симна под десеттиот степен. Ладно беше утрово и целото претпладне. Сликата на крајезерското шеталиште, оддаваше впечаток како да сме влезени во есен. Шетачите во топли облеки, кејот слободен за ...

⇐ DailyМакфакс ⇒