Сите жалби поднесени до Апелација досега се одбиени, Латас и Пешевски остануваат без пасош

Апелациониот суд почна да ги објавува одлуките по жалбите за мерките што им беа изречени на обвинетите во случаите што ги отвори Специјалното јавно овинителство. Според објавените одлуки без пасош остануваат уредникот на Телевизија Сител, Драган Павловиќ Латас, поранешниот вицепремиер за економски прашања, Владимир Пешевски, поранешниот директор на Агенцијата за државни патишта Љупчо ...

⇐ Daily24 Вести ⇒