Се уредува најстарото прилепско училиште

Основното училиште ``Блаже Конески`` во најградската прилепска населба ``Варош``, кое е најстаро во градот под Маркови кули, откако локалната самоуправа претходно инвестираше во уредувањето на фасадата и ентериерот, сега започна со уредување на учил Основното училиште ``Блаже Конески`` во најградската прилепска населба ``Варош``, кое е најстаро во градот под Маркови кули, откако ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒