Не мора да допреш жица над вагонот за да настрадаш

Железничарите ги предупредуваат децата да не продолжуваат со правење селфи-фотографии на вагоните Опасниот тренд на правење селфи-фотографии на железничките вагони што во последниот период ја зафати Македонија е појава што наголемо се случува во сите земји од регионот. Само во последните две години, во Србија загинаа тројца малолетници, а во Црна Гора, Хрватска и во Босна и Херцеговина по еден ...

⇐ DailyУтрински ⇒