Груевски: Насилството не е решение, насилниците ќе бидат изведени пред суд

Осуда на насилството и апел за присебност и демократски мерки на решавање на политичката криза упатија и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, кој од Виена се огласи преку својот профил на социјалните мрежи, и како што рекоа од неговата партија веднаш се упатил кон Скопје. Насилството не е решение потребно е смирување на страстите. Повикувам на присебност. Народот да не подлегнува на провокациите на СДС и оние ...

⇐ DailyВест ⇒