ДУИ тврди дека Заев и Груевски преговараат

Татјана Поповска Наспроти најавите од СДСМ дека во брзо време ќе се избере претседател на Собранието и дека новото парламентарно мнозинство ќе формира влада како резултат на декемвриските парламентарни избори, од партијата на Зоран Заев се' уште нема ниту конкретни чекори, ниту пак информации на кој начин ќе го реализираат тоа. И вчера продолжи собраниската седница на која доминираа репликите и ...

⇐ DailyУтрински ⇒