Албанските партии планираат заеднички настап на локалните избори

Од друга страна пак лидерот на опозицијата одамна се откажа од патриотизмот. Тој во повеќе наврати повторни дека на СДСМ не и личи да игра на картата на патриотизмот и призна дека партијата водела погрешни политики. Албанските политички партии планираат заеднички настап на претстојните локалните избори. Претставници на неколку албански партии на дебата во телевизијата Алсат – М, открија дека ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒