А што ако, ете, не се повлече „Тиранската платформа“?

Без намера да попувам односно некому да солам памет, ама ми се чини дека прашањето од насловот е порелевантно отколку истото кај проф. Малески, само без негацијата „не“. Бидејќи веќе од декември минатата година односно од завршувањето на изборите, или, уште поконкретно, после 29 јануари, во Македонија не станува збор за политика, уште помалку за „уметност на возможното“ [1] . И тоа е многу пати ...

⇐ DailyРепортер ⇒