Авторот на извештајот на „Херитиџ“: огромен е напредокот на Македонија

Напредокот на Македонија во извештајот за економски слободи на фондацијата Херитиџ е неверојатен – вели авторот на извештајот Тери Милер. Херитиџ ја рангираше земјава на 31-вото место, што е скок од 16 места за една година. Напредокот на Македонија во извештајот за економски слободи на фондацијата Херитиџ е неверојатен – вели авторот на извештајот Тери Милер. Херитиџ ја рангираше ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒