Плус Инфо

Претседателот на СДСМ Зоран Заев од Кочани порача дека Македонија оди кон победа. – Одиме кон победа. Денеска Груевски е фатен на дело. Се покажа кој е ...
сите 12 вести | | | веќе видена

Индиецот Премсаи Петел тврди дека е роден во 1986 година, што значи дека има 118 години, а со самото тоа тој во моментот е и најстариот човек во светот. ...
сите 3 вести | | | веќе видена

Овој базен делува толку примамливо што веднаш би посакале да запливате во него, но имајте предвид дека очите можат да ве изневерат. Погледнете и како… ...
сите 7 вести | | | веќе видена

Проруските активисти, кои ја зазедоа обласната администрација на Доњецк во источна Украина, истакнаа дека нема да ја ослободат зградата се додека приврзаниците ...
сите 21 вести | | | веќе видена

На четиристраната средба во Женева, посветена на украинската криза, на која учествуваат шефовите на дипломатиите на САД, Европската унија, Русија и Украина, ...
сите 35 вести | | | веќе видена

next