Многу хотели низ светот се обидуваат да одржат високо ниво и да ги задоволат гостите на секој можен начин. Не зборуваме само за луксуз, туку и за ...
| | веќе видена

Во продолжение и кратко О б р а з л о ж е н и е Во врска со најголемиот и најтежок компјутерско електронски криминал извршуван над мене, неовластено и ...
| | веќе видена

Вие сте прв автор што дошол да нѐ посети, ми рече наставничката Лилјана Лазареска, која со својот ангажман во образованието, новинарството и како преведувачка ...
сите 2 | | | веќе видена

Ирански проститутки продаваат „три минутен Халал брак“ за да можат да имаат легално секс со сами или разведени мажи. Некои венчавки може да се пролонгираат до ...
| | веќе видена

Метју Амроливала е спикер на Би Би Си. Од јазици зборува само англиски. Ама додајте му малку софтвер и ете го Метју как течно зборува шпански, мандариснки или ...
| | веќе видена

Ѕирнете едно освежувачко мотивационо видео со поента да одите до крај, дури и кога мислите дека трката е изгубена. Ова „да одите до крај“ важи и за гледањето ...
сите 2 | | | веќе видена

Ќе пораснат доволно да посакаат да си ги одмерат силите во бокс, ама недоволно да сфатат дека бокс не е за во дневна. Другото кај нив е све ок, да не речеме ...
| | веќе видена

Малиот Џуд бил со своите родители во паркот, а кога дошло време да си бегаат дома, тој не сакал да си замине сè додека не ја поздрави секоја личност која била ...
| | веќе видена

Бидете трпеливи, обрнете внимание на работите кои се случуваат во секој момент околу вас и сконцентрирајте се на сегашниот миг – сега и тука. Зен будистичката ...
| | веќе видена

Босна и Херцеговина е првата земја во светот со сообраќаен знак што ги предупредува возачите да внимаваат на лилјаци. Центарот за спелеологија од Сараево на ...
| | веќе видена

Роналд Реган во 1987 година е во Берлин, каде што се наоѓа по повод еден јубилеј на градот. Им се обраќа на американските војници од тамошната авио база. Среде ...
| | веќе видена