Компилација од санкции, вртење кон домашно производство и јуриш во освојување на се попространи земјоделски земјишта, доведе до формирање на нова професија во ...
| | веќе видена

Сите сопственици на „iOS“ уреди, добија многу нови емоуџија, но едно од нив особено се издвои - бидејќи никој не знае што претставува. Новото емоуџи ...
| | веќе видена

 „Може да имате бајка, дури и без принц. Ова е мојата свадба од соништата - само без принцот Шармантен“, вели 40-годишната Лаура. е 40-годишен фитнес ...
| | веќе видена

Не гледаме баш често вакви чекори кај новородените бебиња. Видеото го снимила бабица, го прегледале повеќе од 80 милиони луѓе. Целиот персонал останал во чудо ...
| | веќе видена

Тоа на нашки е точно 101 метар. Дечкото зема (голтна) воздух неколку пати и со пераји тргна удолу, на длабочина на која поради притисокот, човечките бели ...
| | веќе видена

next