Верувате ли во магии? Да ви кажеме искрено и ние не сме сигурни што мислиме за ова прашање. Се случуваат работи за кои човекот едноставно нема објаснување, па ...
| | веќе видена

Доколку родителите на ова петгодишно момче од градот Кингдао во Кина се придржувале до овој совет, сега не би имале проблем. Тие го оставиле синчето само дома ...
| | веќе видена

По дефиниција, молитвата е форма за обраќање на Бог, со воспоставување на однос со Бог или некакво божество, односно божица, бог или богови. Православните и ...
| | веќе видена

Голем број жители од другите држави почнале да го танцуваат, помеѓу нив и Африканците, Русите па дури и Индијанците. Иако е одамна измислен и денес е доста ...
| | веќе видена

Правејќи го списокот за тоа кого да поканам на свадба дома сфатив дека дел од роднините ги немам видено и слушнато со години. Жално е, и тежно, се сеќавам на ...
| | веќе видена

 Немој да чекаш... Возбудливи моменти Зајдисонце Ретки прилики во кои ќе се напиеш Луѓе без кои ти поминува младоста Нова година Па, уште една Утре ден Следен ...
сите 2 | | | веќе видена

Нејзината животна приказна беше полна со интригантни детали, големи успеси и преголеми пресврти. И тогаш Катарина Оксенберг ја доживеа најголемата драма што ја ...
| | веќе видена

Глувците се суштества што се држат едни со други... Се разбира, кога сте старатели на мали и невини суштества, мора да се грижите за нив. Погледнете го ...
сите 2 | | | веќе видена

Веројатно и вие сте еден од голем број луѓе кои во фиоката под рерната држат мрсна хартија, фолија, капаци или калапи за мафини. Но без оглед за што и да ја ...
| | веќе видена

next