Погледнете во какви услови живеел таткото на Сека (фото)

2017-та година за Сека Алексиќ започна со семејна трагедија, откако на Бадник почина нејзиниот татко.И додека пејачката е завиена во црно, злобните “јазици” шушкаат дека таа воопшто не се грижела за нејзиниот татко.Тој живеел во една соба со бедни услови, а Сека понекогаш му испраќала пари.Погледнете каде живеел нејзиниот татко.

⇐ DailyХит Портал ⇒