Богданоска VS Спенџарска – приказната слична, реакцијата различна: Деа не е Јела – учи од туѓите, наместо од свои грешки!

По скандалот во утринската на Канал 5, реакциите се уште не стивнуваат. Што на социјалните мрежи, што на порталите, што во фелата, меѓу новинарите и водителите… А кога сме веќе кај водител(к)ите, новото лице во „Здраво Македонијо“, убавата и шармантна Анастасија Деа Богданоска иако малку време е пред камерите, очигледно бргу учи. И тоа на туѓите, а не на свои грешки! Така новата водителка ...

⇐ DailyВистина ⇒