За деликатеси со тесто: Направете квасец сами дома

Готвачот Бранко Попоски не мирува ни во деновите на изолација. Веќе 36 дена е дома и ужива во секој момент од денот. По разговорот, се разбира, го замолуваме ...
| | веќе видена | слични

„Natali Cooking“ е популарна Фејсбук страница зад која стои искусната готвачка Наталија Стиловска. На оваа страница Наталија споделува фантастични рецепти од ...
| | веќе видена | слични

Стружанецот Пеце Клечкароски е веројатно првиот што почна да прави занаетчиска чоколада во Македонија, а можеби и пошироко. Всушност, кога го запознавме тој ...
| | веќе видена | слични

Скопјанецот Игор Степановски, после 29 години во Швајцарија (поточно, во Лугано, во италијанскиот дел од Швајцарија), наместо во Костарика, од кадешто добил ...
| | веќе видена | слични

Како и секој ден советувам и пропагирам здрава храна и здрав живот, а сега особено. За жал сѐ уште не е пронајден лек за коронавирусот, а бидејќи КОВИД-19 ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Бујар Османи, во својство на претставник на Европскиот Фронт, денес одржа отворена дебата на тема: “Исклучувачки национализам во мултиетничките држави” Османи ...
сите 248 | | | веќе видена

„Нашата генерација има задача да не се откаже од европскиот сон на земјата и да направи сè за Македонија да стане рамноправна членка на Европската Унија“, ...
сите 351 | | | веќе видена

Времето денеска во земјава ќе биде претежно сончево и потопло, попладне во планинските подрачја со услови за краткотраен пороен дожд и ретки грмежи. Ќе дува ...
сите 215 | | | веќе видена

Џејми Карагер не можеше да одолее на привлечноста на „Жолтиот ѕид“. Првиот полуфинален натпревр во Лигата на шампионите меѓу Борусија Дортмунд и ПСЖ (1:0) го ...
сите 13 | | | веќе видена

Ве повикуваме на 8-ми мај да излезете масовно, достоинствено и демократски. Не дозволувајте вашиот глас да биде злоупотребен или погрешно употребен од страна ...
сите 345 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

За деликатеси со тесто: Направете квасец сами дома

Од:
До кого (е-маил):
Порака: