Потпечена фритата со сланина, компир и блитва

Потребно е: 500 грама исчистен спанаќ 200 грама празилук Лажичка сув зачин 7,5 дл вода -Наместо спанаќ може да користите млади тиквички кои имаат само 15 ...
| | веќе видена | слични

Состојки: 500 г печурки 2 чешниња лук 1 кромид 6 јајца Магдонос 4 лажици путер Сол, црн пипер По желба: неколку лажици слатка павлака. Приготвување: Исечете ги ...
| | веќе видена | слични

 „Италијанските бабички кои седат пред своите куќи на тесните магични улички и 19-годишните момци и девојки кои ги знаат традиционалните рецепти уште еднаш ми ...
| | веќе видена | слични
2 копии
повеќе

Останато

На полноќ истекува рокот за пријавување на избирачите кои се болни или немоќни за да може да бидат посетени во своите домови на 7 мај и да гласаат на ...
сите 872 | | | веќе видена

Али Ахмети прави голема грешка со скандирањата УЧК на предизборните митинзи на ДУИ. Тој знае дека тие скандирања никому не носат добро и единствено што може да ...
сите 574 | | | веќе видена

На недела од двојните избори на 8 мај, партиите и коалициите продолжуваат со промоција на своите политички понуди на терен, со активности, средби со граѓани, ...
сите 245 | | | веќе видена

Првиот круг на претседателските избори заврши со над 180 илјади гласови разлика помеѓу Силјановска Давкова и Пендаровски. Разликата е поголема од бројот на ...
сите 190 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на ГРОМ и актуелен градоначалник на скопската општина Карпош, Стевчо Јакимовски, на вчерашниот прв круг од претседателските избори ...
сите 193 | | | веќе видена

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски гостуваше во вечерашното најново издание на емисијата „360 степени“ на МРТВ1, повторно ги повика сите политички ...
сите 177 | | | веќе видена

После првиот круг се појасно е дека ВМРО-ДПМНЕ ќе победи на изборите, истакна Александар Николоски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ и носител на ИЕ 4 во своето ...
сите 197 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Потпечена фритата со сланина, компир и блитва

Од:
До кого (е-маил):
Порака: