Прекрасен свет

Германските власти денес му предадоа на Израел 5000 лични документи, необјавени ракописи, фотографии, разгледници, на Франц Кафка. Документите ги чувал ...
сите 5 | | | веќе видена

Иако во поголемиот дел од домаќинствата пастата за заби се користи за хигиена на забите, таа може да има неколку корисни примени и во вашиот дом. Отстранување ...
сите 5 | | | веќе видена

Многумина мака мачат за на каков било начин да се ослободат од наслагите на масно ткиво на страничните делови од стомачната регија. Некогаш има ефект, некогаш ...
сите 2 | | | веќе видена

Многу често се наоѓаме во ситуација кога наместо да посегнуваме по глувчето можеме да искористиме некоја кратенка преку тастатурата за да сработиме некоја ...
сите 5 | | | веќе видена

Мајчиното млеко има бројни позитивни ефекти во развојот на бебињата. Меѓу нив е и позитивното влијание на мозокот кај предвреме родените бебиња. Според ...
сите 3 | | | веќе видена

Појавата на гризење на усните додека ја слушате вашата омилена песна или додека танцување на песна што ви се допаѓа е сосема нормална. Тоа се случува затоа што ...
сите 2 | | | веќе видена

Леново е прва компанија која најави преносен компјутер со екран на превиткување. Тоа е моделот ThinkPad X1 кој ќе има 13,3-инчен OLED екран произведен од LG. ...
сите 13 | | | веќе видена

Сообраќајот е еден од најголемите произведувачи на јаглерод диоксид, а електричните автомобили не можат да бидат единствените борци за намалување на таа ...
сите 10 | | | веќе видена

next