Мисиркини шницли полнети со сирење и млад кромид


Потребни состојки: 500 гр свежи кори 500 мл јогурт 4 јајца 1 лажичка сол 100 мл масло 100 мл кисела вода 1 рамна лажичка прашок за пециво 100 гр урда или младо ...
| | веќе видена | слични

Направете вкусни колчачи со кокос. Големо уживање за оние кои го сакаат овој вкус. 3 јајца 1 шолја шеќер 1шолја млеко ½ шолји масло 1 ванила 1 прашок за пециво ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Народот пред 3 дена на изборите го кажа своето. Иако доживеаа тотален дебакл и пораз на првиот круг од претседателските избори и разлика која е се чини е ...
сите 445 | | | веќе видена

Македонија е на нозе. Народот си ја враќа државата повторно во свои раце. Победата на 24 април покажа дека сите се за промени на оваа ненародна и корумпирана ...
сите 492 | | | веќе видена

Не може да го заборавиме 27 април, 2017 година, кога државата беше доведена на раб од граѓанска војна само за тоа што Груевски не сакаше да ја напушти власта. ...
сите 192 | | | веќе видена

До крајот на денот сончево со мала до умерена облачност. Попладне, особено во северозападните делови ќе има услови за локална нестабилност со краткотраен ...
сите 225 | | | веќе видена

Кандидатката за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова, на својот фејсбук профил објави дека предвидела дека на 8 мај ќе има политички вулкан, ...
сите 163 | | | веќе видена

Државата ни ја одземаа. Народот изгуби контрола над системот, институциите се киднапирани од стотина души на ДУИ кои управуваат со се. Додека тие од СДСМ им се ...
сите 99 | | | веќе видена

Претседателот на Алијансата за Албанците, Арбен Таравари, денеска од Тетово порача дека изборната програма „План 2030“ на Коалицијата „Вреди“, вреди за луѓето, ...
сите 191 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на ГРОМ и актуелен градоначалник на скопската општина Карпош, Стевчо Јакимовски, на вчерашниот прв круг од претседателските избори ...
сите 45 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Мисиркини шницли полнети со сирење и млад кромид

Од:
До кого (е-маил):
Порака: