ПОЛНЕТИ ПИПЕРКИ: Класика на која сите со задоволство се навраќаат


2 копии

Доколку ви е потребна закуска за со пријателите или партнерот, тогаш емпанада е вистинското јадење за вас. Состојки: - 3 лажици брашно; - прстофат сол; - една ...
| | веќе видена | слични

Направете фантастична лажна пита со сирење од бајат леб. СОСТОЈКИ : 1 багет 1/2 л млеко 5 јајца 20 гр стопен путер тврдо сирење Подготовка :
| | веќе видена | слични

Доколку постите, тогаш можете да направите колач со ореви кој одлично оди со кафе или чај. СОСТОЈКИ : 400 мл кисела вода 100 гр суво грозје 12 лажици шеќер ...
| | веќе видена | слични

Замотаните и филувани кори може да ги ставите рамно во тепсија или да ги поставите во вид на круг. Состојки: - 1 пакетче готови кори; - 500 грама рендано ...
| | веќе видена | слични

Стаклени или земјени садови се идеални за подготовка и чување на домашен јогурт. СОСТОЈКИ : 1 л полномасно млеко 1-2 лажици јогурт НАЧИН НА ПОДГОТОВКА: ...
| | веќе видена | слични

Потребно е: 250 гр посен маргарин 250 гр шеќер во прав 250 гр мелен бисквит 100 гр мелени ореви 2 лажици рум Подготовка: Маргаринот се мати со шеќерот во прав, ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

На една недела до одржувањето на парламентарните избори и вториот круг на претседателските избори, продолжуваат препукувањата меѓу партиите, а во фокусот се и ...
сите 145 | | | веќе видена

Претседателот на Илинден од Тирана, Никола Ѓурѓај, асицијација во која што членуваат најголем дел од Македонците кои што живеат во Албанија, со јавна поддршка ...
сите 43 | | | веќе видена

Во Струмица се чувствувам особено добро бидејќи знам дека оттука ќе тргне тој политички вулкан што ќе стави крај на последната феудална енклава во Македонија. ...
сите 95 | | | веќе видена

1 По катастрофалниот резултат на СДСМ во првиот круг на претседателските избори, каде што разликата меѓу Гордана Сиљановска-Давкова и Стево Пендаровски е ...
сите 21 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

ПОЛНЕТИ ПИПЕРКИ: Класика на која сите со задоволство се навраќаат

Од:
До кого (е-маил):
Порака: