Храна и лекови кои никогаш не треба да ги комбинирате

2 копии

Проблемите со тироидната жлезда се една од најчестите несакани здравствени состојби во светот. Неправилното функционирање на штитната жлезда може значително да ...
| | веќе видена | слични

Австралискиот научник за храна и клинички нутриционист, д-р Винсент Кандравинат, рече дека постојат докази кои сугерираат дека редовното консумирање јаболка ...
| | веќе видена | слични

Најштетни намирници за работата на тироидната жлезда - треба да се избегнуваат Филип Здравески 31.08.2023 / 09:30 Здравје Проблемите со тироидната жлезда се ...
| | веќе видена | слични

Ненадејната промена на времето ја влошува состојбата на над 50 хронични заболувања Филип Здравески 30.08.2023 / 11:43 Здравје Сведоци сме дека поради ...
| | веќе видена | слични

Зголемениот холестерол е еден од маркерите дека во кардиоваскуларниот систем нешто не е како што треба, научно докажано тој го зголемува и ризикот од срцеви ...
| | веќе видена | слични

90% Од возрасните лица внесуваат повеќе сол од што им е потребно и со тоа го зголемуваат ризикот од кардиоваскуларни болести, бубрежни нарушувања, а со тоа и ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ во „Тема на денот“ истакна дека скандалозно е што вицепремиерот Битиќи им пишува на компаниите да гласат за СДСМ затоа што добиле ...
сите 563 | | | веќе видена

Бујар Османи, во својство на претставник на Европскиот Фронт, денес одржа отворена дебата на тема: “Исклучувачки национализам во мултиетничките држави” Османи ...
сите 191 | | | веќе видена

„Нашата генерација има задача да не се откаже од европскиот сон на земјата и да направи сè за Македонија да стане рамноправна членка на Европската Унија“, ...
сите 373 | | | веќе видена

„Дополнително, кога ќе го погледнете квантумот на гласови на десната страна на ВМРО-ДПМНЕ којшто е 360 илјади, на левата страна има веќе повеќе партии. Факт е ...
сите 33 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Храна и лекови кои никогаш не треба да ги комбинирате

Од:
До кого (е-маил):
Порака: