Продложува „окупацијата“ на полскиот Парламент од страна на опозицијата

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа, не постигнаа договор за прекин на „окупацијата“ на собраниската сала на Долниот парламентарен дом, што ја почнаа група опозициск Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа, не ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒