Канадскиот премиер Трудо се запозна со бебето Џастин Трудо

Канадскиот премиер Џастин Трудо се запозна со малечкиот Џастин Трудо, синче на сириски бегалци кои го му го дале името во чест на познатиот политичар. Двомесечното бебе, чие целосно име е Џастин Трудо Адам Билан на кратко се сретна со канадскиот премиер во Калгари, каде е родено. Неговите родители потекнуваат од Дамаск, а во Монтреал пристигнале во февруари минатата година. Мухамед и Афра Билан ...

⇐ DailyКајгана ⇒