„Што сме по националност- Ние сме другари`

Под мотото „Што сме по националност- Ние сме другари", основците од ООУ „Војдан Чернодрински'' од Општина Карпош и ООУ „Лирија" од Општина Чаир учествуваа во мултиетничкиот проект инициран од невладината организација „Заеднички визии"Ова е трета работилница во рамки на мултикултурната соработка на основното училиште со која ученици од различна национална припадност се запознаваат меѓу себе преку ...

⇐ DailyВечер ⇒