Ве

  во

  Клиниката за детски болести упати молба и апел до сите што сакаат да им подарат новогодишни пакетчиња на децата, тие да не бидат во ваква форма затоа што голем ...
  | | веќе видена | слични

  Клиниката за детски болести упати молба и апел до сите кои што сакаат да им подарат новогодишни пакетчиња на децата, тоа да не бидат пакетчиња со храна затоа ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Клиниката за детски болести упати молба и апел до сите кои што сакаат да им подарат новогодишни пакетчиња на децата, тоа да не бидат пакетчиња со храна затоа ...
  | | веќе видена | слични

  Клиниката за детски болести упати молба и апел до сите кои што сакаат да им подарат новогодишни пакетчиња на децата, тоа да не бидат пакетчиња со храна затоа ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Клиниката за детски болести упати молба и апел до сите кои што сакаат да им подарат новогодишни пакетчиња на децата, тоа да не бидат пакетчиња со храна затоа ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Од Клиниката за детски болести апелираат новогодишните чоколадни пакетчиња за децата кои се лекуваат на Клиниката, годинава да бидат заменети со подароци кои ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Клиниката за детски болести упати молба и апел до сите кои што сакаат да им подарат новогодишни пакетчиња на децата, тоа да не бидат пакетчиња со храна затоа ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Не го трошете времето на оние луѓе кои прават да се чувствувате посебно еден ден, а потоа безвредно следниот ден. Заминете си од оние кои мислат дека можат да ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Клиниката за детски болести упати молба и апел до сите кои што сакаат да им подарат новогодишни пакетчиња на децата, тоа да не бидат пакетчиња со храна затоа ...
  сите 26 | | | веќе видена

  За две години загадувањето на воздухот во Скопје треба да се намали за половина, а во другите градови загадувањето ќе се намали помеѓу 30-50%, изјави заменик ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Овој човек се забавуваше на една прослава и на подиумот играше.Друштво му правеше згодна девојка, со која заедно танцуваа и се веселеа.Тоа не и се допадна на ...
  сите 6 | | | веќе видена