Валенсиен

  во

  Француската виолончелистка Фредерик Легранд вечер ќе настапи на „Скопско лето“ со пијанистката Марија Вршкова и виолинистот Марко Поп Ристов на концерт во ...
  сите 31 | | | веќе видена

  На концертот насловен „Вечер на француска класична музика“ тие ќе изведат дела од Дебиси, Купрен, Пуланк... Музичарката од Франција Легранд почнала да свири ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Француската виолончелистка Фредерик Легранд вечер ќе настапи на „Скопско лето“ со пијанистката Марија Вршкова и виолинистот Марко Поп Ристов на концерт во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Француската виолончелистка Фредерик Легранд вечер ќе настапи на „Скопско лето“ со пијанистката Марија Вршкова и виолинистот Марко Поп Ристов на концерт во ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Француската виолончелистка Фредерик Легранд вечерва ќе настапи на „Скопско лето“ со пијанистката Марија Вршкова и виолинистот Марко Поп Ристов на концерт во ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Вечер на француска класична музика, концерт кој ќе го приредат гостинката од Франција, Фредерик Легранд- виолончело, и неговите придружници од Македонија Марко ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Пет дена по големата трагедија и ненадејната смрт на Давиде Астори, фудбалската јавност жали за уште еден млад загубен живот, откако француските медиуми со ...
  сите 30 | | | веќе видена