Олимпија

  во

  Министерството за финансии е екипирано со квалитетни кадри со кои верувам дека сите од кабинетот ќе имаме одлична соработка и заедно ќе воведеме нова динамика ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Без „аирлија“ започна со работа тимот на новата министерка за финансии, Нина Ангеловска. По информациите пласирани по медиумите дека дел од нејзиниот тим се ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Даночниот експерт Павле Гацов и професорот Марјан Петрески ги демантираат објавите дека станале дел од кабинетот на новата министерка за финансии, Нина ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Фотографии од советничката на министерката за финансии, Нина Ангеловска попладнево ги преплавија социјалните мрежи откако излегоа нејзини фото сесии на кои се ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Преку статус на нејзиниот Фејсбук профил, новоназначената министерка за финансии, Нина Ангеловска, го претстави стручниот тим кој ќе биде дел од нејзиниот ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Даночниот експерт Павле Гацов и професорот Марјан Петрески ги демантираат објавите дека станале дел од кабинетот на новата министерка за финансии, Нина ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Министерската за финансии Нина Ангеловска објави на Фејсбук дека го формирала тимот на најблиски соработници, кој е доминантно женски, но, според неа, балансот ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Фотографии од Ана Марија Макеска која е советничка на министерката за финансии, Нина Ангеловска ги преплавија социјалните мрежи откако излегоа нејзини ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Кристина Попова, Ивана Станковиќ , Олимпија Христова Заевска и Анја Марија Макеска се четирите дами кои ги одбра минстерката за финансии да и помагаат во ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Верувам дека формирав професионален и енергичен тим, тим кој нема да прифаќа "не, тоа не може" без пред тоа да ги проба сите начини и креативни солуции, објави ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Министерството за финансии е екипирано со квалитетни кадри со кои верувам дека сите од кабинетот ќе имаме одлична соработка и заедно ќе воведеме нова динамика ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Верувам дека формирав професионален и енергичен тим, тим кој нема да прифаќа “не, тоа не може” без пред тоа да ги проба сите начини и креативни солуции, објави ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Фотографии од советничката на министерката за финансии, Нина Ангеловска попладнево ги преплавија социјалните мрежи откако излегоа нејзини фото сесии на кои се ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Министерската за финансии Нина Ангеловска објави на Фејсбук дека го формирала тимот на најблиски соработници, кој е доминантно женски, но, според неа, балансот ...
  сите 30 | | | веќе видена