Марјанчо

  во

  Букурешкиот договор, загинувањето на осумтемина армиски резервисти кај Љуботенски Бачила и убиството на војводата Јордан Пиперката го обележија 10 август во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Делегација од Кабинетот на Претседателот на државата, Стево Пендаровски, денеска положи свежо цвеќе по повод 19-годишнината од загинувањето на осум армиски ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Шекеринска денеска во касарната „Илинден" положи венец на споменикот на загинатите бранители, во спомен на осумтемина припадници на резервниот состав на ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска денеска во касарната „Илинден“ положи венец на споменикот на загинатите ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Да не се заборави. На денешен ден пред 19 години загинаа осуммина резервисти кај Љуботенски бачила. Денеска почит им оддадоа вицепремиерката во заминување ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска денеска во касарната „Илинден“ положи венец на споменикот на загинатите ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Откако „не најде време“ за Карпалак, што предизвика лавина негативни реакции во јавноста, министерката за одбрана Радмила Шекеринска лично им оддаде почит на ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска денеска во касарната „Илинден“ положи венец на споменикот на загинатите ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска денеска во касарната „Илинден” положи венец на споменикот на загинатите ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска денеска во касарната „Илинден“ положи венец на споменикот на загинатите ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска денеска во касарната „Илинден“ положи венец на споменикот на загинатите ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска денеска во касарната „Илинден“ положи венец на споменикот на загинатите ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Делегација од Кабинетот на Претседателот на државата, Стево Пендаровски, денеска положи свежо цвеќе по повод 19-годишнината од загинувањето на осумте армиски ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Делегација од Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски по повод 19-годишнината од загинувањето на осум армиски резервисти ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Делегација од Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски по повод 19-годишнината од загинувањето на осум армиски резервисти ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Делегација од Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски по повод 19-годишнината од загинувањето на осум армиски резервисти ...
  сите 98 | | | веќе видена

  По повод 19 години од загинувањето на бранителите кај месноста Љуботенски бачила во 2001 година денеска пред нивното спомен одбележје во скопско Волково ќе ...
  сите 98 | | | веќе видена

  По повод 19 години од загинувањето на бранителите кај месноста Љуботенски бачила во 2001 година денеска пред нивното спомен одбележје во скопско Волково ќе ...
  сите 98 | | | веќе видена