Кежаровски

  во

  СДСМ, градоначалничката на Арачиново, Општина Арачиново и други политички и општествени субјекти го осудија чинот на насилство во општина Арачиново. ...
  сите 71 | | | веќе видена

  СДСМ, градоначалничката на Арачиново, општината и други политички и општествени субјекти го осудија чинот на насилство во општина Арачиново, а институциите ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Реакција на СДСМ: СДСМ, градоначалничката на Арачиново, Општина Арачиново и други политички и општествени субјекти го осудија чинот на насилство во општина ...
  сите 71 | | | веќе видена

  СДСМ, градоначалничката на Арачиново, општината и други политички и општествени субјекти го осудија чинот на насилство во општина Арачиново, а институциите ...
  сите 71 | | | веќе видена

  СДСМ, градоначалничката на Арачиново, Општина Арачиново и други политички и општествени субјекти го осудија чинот на насилство во општина Арачиново. ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Македонија како едно општество за сите, е нешто за што се залагам јас и оние кои ме поддржуваат. Тој концепт е единствениот продуктивен за држава во вакво ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Македонија како едно општество за сите, е нешто за што се залагам јас и оние кои ме поддржуваат. Тој концепт е единствениот продуктивен за држава во вакво ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Македонија како едно општество за сите, е нешто за што се залагам јас и оние кои ме поддржуваат. Тој концепт е единствениот продуктивен за држава во вакво ...
  сите 326 | | | веќе видена

  Македонија како едно општество за сите, е нешто за што се залагам јас и оние кои ме поддржуваат. Тој концепт е единствениот продуктивен за држава во вакво ...
  сите 326 | | | веќе видена

  Македонија како едно општество за сите, е нешто за што се залагам јас и оние кои ме поддржуваат. Тој концепт е единствениот продуктивен за држава во вакво ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Новинарот Томислав Кежаровски вечерва во Аеродром се обрати пред присутните граѓаните на митингот на СДСМ и претседателскиот канидидат Стево Пендаровски. Тој ...
  сите 255 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски, вториот ден од кампањата го завршува со граѓани во општина Аеродром. – Македонија како едно ...
  сите 294 | | | веќе видена

  Насилство во истражниот затвор Шутка – случајни пропусти или режија, епидемија на непотизам во власта – Дали партиите и полтиката ќе станат неатрактивни ако ...
  сите 24 | | | веќе видена

  -На Мијалков и Камчев ќе им останат милијардите и бизнисте, на Мукоски тендерите, на Канческа гардеробата купена со државни пари, а нас надежта дека некогаш ќе ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По амнестирањето на дел од учесниците во „27 април“ денес новинарите најавија дека ќе поднесат тужба против државата за настаните од крвавиот четврток, а по ...
  сите 2 | | | веќе видена

  По амнестирањето на дел од учесниците во „27 април“ денес новинарите најавија дека ќе поднесат тужба против државата за настаните од крвавиот четврток, а по ...
  сите 4 | | | веќе видена