Дејтонскиот

  во

  Српскиот член на Претседателството на БиХ, Милорад Додик, оцени дека Канцеларијата на високиот претставник (ОХР) и нејзиниот претставник во Босна и Херцеговина ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Српскиот член на Претседателството на БиХ, Милорад Додик, оцени дека Канцеларијата на високиот претставник (ОХР) и нејзиниот претставник во Босна и Херцеговина ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Српскиот член на Претседателството на БиХ, Милорад Додик, оцени дека Канцеларијата на високиот претставник (ОХР) и нејзиниот претставник во Босна и Херцеговина ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Српскиот член на Претседателството на БиХ, Милорад Додик, оцени дека Канцеларијата на високиот претставник (ОХР) и нејзиниот претставник во Босна и Херцеговина ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Членот на Претседателството на Босна и Херцеговина Милорад Додик најави во средата дека властите во Република Српска (РС) ќе воведат сопствени проверки на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Дејтонскиот договор имаше за цел да го заврши судирот во БиХ и тој не е совршен, но било какви промени мораат да бидат реализизрани со постигнување консензус, ...
  | | веќе видена

  Дејтонскиот договор имаше за цел да го заврши судирот во БиХ и тој не е совршен, но било какви промени мораат да бидат реализизрани со постигнување консензус, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Српскиот член на Претседателството на Босна и Херцеговина (БиХ) Милорад Додик во собранието на Република Српска (РС) изјави дека и понатаму е против посетата ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Специјалниот претставник на Стејт департментот за Западен Балкан, Метју Палмер, рече дека секој што ќе приклучи на блокадата на институциите во БиХ, ризикува ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Специјалниот претставник на Стејт департментот за Западен Балкан, Метју Палмер, рече дека секој што ќе приклучи на блокадата на институциите во БиХ, ризикува ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Специјалниот претставник на Стејт департментот за Западен Балкан, Метју Палмер, рече дека секој што ќе приклучи на блокадата на институциите во БиХ, ризикува ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Специјалниот претставник на Стејт департментот за Западен Балкан, Метју Палмер, рече дека секој што ќе приклучи на блокадата на институциите во БиХ, ризикува ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Специјалниот претставник на Стејт департментот за Западен Балкан, Метју Палмер, рече дека секој што ќе приклучи на блокадата на институциите во БиХ, ризикува ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Српскиот член на Претседателството на БиХ и лидер на Сојузот на независни социјалдемократи (СНСД), Милорад Додик, денеска изјави дека сегашната состојба во БиХ ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Српскиот член на Претседателството на БиХ и лидер на Сојузот на независни социјалдемократи (СНСД), Милорад Додик, денеска изјави дека сегашната состојба во БиХ ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Српскиот член на Претседателството на БиХ и лидер на Сојузот на независни социјалдемократи (СНСД), Милорад Додик, денеска изјави дека сегашната состојба во БиХ ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Српскиот член на Претседателството на БиХ и лидер на Сојузот на независни социјалдемократи (СНСД), Милорад Додик, денеска изјави дека сегашната состојба во БиХ ...
  сите 35 | | | веќе видена