Бета

  во

  Кажете „стоп“ за стареењето и „да“ за младоста! Изберете храна која го продолжува животот. Сте за запрашале ли дали тоа е возможно? Некои експерти сметаат дека ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Наместо да ги чекате првите знаци на настинка, најдобро е предвреме да преземете мерки за да го зајкнете вашиот имунитет. Нутриционистите дадоа неколку примери ...
  сите 13 | | | веќе видена

   Во последно време, сè почесто може да се забележи зголемена тежина кај младите, па дури и кај децата. Сепак, покрај оние кои не внимаваат воопшто на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Ако ве мачи прашањето дали е здраво брзото слабеење, запрашајте се дали покачената температура ја симнувате што побргу. Зошто тогаш би било поинаку и со ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Овесната каша стекна релативно скоро популарност кај нас иако овесните снегулки од кои се прави самата каша долго претходно беа на полиците на продавниците. ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Овесната каша стекна релативно скоро популарност кај нас иако овесните снегулки од кои се прави самата каша долго претходно беа на полиците на продавниците. ...
  сите 16 | | | веќе видена