Зголемен број скршеници поради подмрзнатите и неисчистени тетовски улици

Ниските температури го замрзнаа Тетово. Главните улици низ градот се исчистени, но не и во периферијата. И тротоарите се делумно проодни Ниските температури го замрзнаа Тетово. Главните улици низ градот се исчистени, но не и во периферијата. И тротоарите се делумно проодни. Мразот прави дополнително проблеми,па граѓаните едвај се движат. За ваквата ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒